Statera Panel

Over het Statera Panel

Het Statera-panel is een zelfstandig panel opgericht door Statera. De deelnemers van het Statera-panel worden regelmatig benaderd om hun ervaring en mening te delen met betrekking tot verschillende maatschappelijke onderwerpen. Het Statera-panel wordt grotendeels vertegenwoordigd door groepen burgers die doorgaans worden gekenmerkt als moeilijk bereikbaar. Dit zet het geluid van het Statera-panel kracht bij. Statera zoekt met dit panel het ontbrekende geluid in het maatschappelijke debat op en vertaalt dit naar concrete en bruikbare gegevens.

Wetenschappelijk Instituut Statera (Statera) kan bij enquêtes een beloning aanbieden voor deelname aan haar onderzoeken. Wil jij hier meer over weten? Bekijk dan de pagina Beloningen.

Wil jij gratis en vrijblijvend lid worden van het Statera Panel? Meld je dan hieronder aan!

Word nu Panellid door het aanmeldformulier in te vullen (met uitzondering van vraag 15 en 17).

1. Wat is uw geslacht?

15. Geeft u Statera toestemming om uw gegevens die u geeft te verwerken zoals vastgesteld in ons privacy reglement?

2 + 6 =

Heeft u zelf nog vragen? Bekijk onze webpagina over het Statera-panel via deze link of stel uw vragen in een e-mail naar [email protected] .

Het privacyreglement van Statera kunt u hier vinden. Het is op elk gewenst moment mogelijk om uw registratie te beëindigen, hierbij worden al uw gegevens die bij ons bekend zijn verwijderd.

Contact

Indien u meer informatie zou willen kunt u ons telefonisch bereiken. Ook is het mogelijk om het contactformulier in te vullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Schiekade 10a, 3032 AJ Rotterdam

010-3072822